Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2015, 17:20   #84
o6
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ..... gibi olmak istiyorum

Eveeeeeeet. Aldığım son kararla İf dende elimi ayağımı çekiyorum.

irc facebook vs sanal ortamlardan sonra İrcforumlarında geçen senelerimin üzerine bir çizği koydum.

Bu son postumdur. Hakkım kimde varsa benden yana helal olsun. Her kimin bende hakkı varsa

helallik isterim. Kalbini kırdığım herkesten af dilerim. Bundan sonra çoluk çocuğa karışmış bir baba

Aslan olarak hayatıma devam ederim inşaallah. Herkesin de bu saadeti yaşamasını niyaz ederim.

Son sözüm şudur ki ;

Hayattaki en büyük hata tecrübe edilenleri tecrübe etmeye çalışmaktır.

Allaha ısmarladık . @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve dahi unutup yazmadıklarım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan