Selamın Aleyküm, Cycle İle Alakalı Bir Sorunum Var.
Arkadaşlar Selamın Aleyküm, Cycle İle Alakalı Bir Sorum/Sorunum Vardı.
Şimdi Şöyle İzah Edeyim, Unrealden Kanaldan Partı Mesajı Ekledim. Onda Sıkıntı Yok. Kullanıcı Kanaldan Ayrıldığında Part Mesajı Veriyor. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! X Nick'i (sSs@**.***.**) #Yarisma 'Den Ayrildi Part Mesaji (1Sohbet İçin Çok Güzel Bir Gün <| 4AlemTR 1|>) Asıl Anlamadığım Yapamadığım Nokta İse.
Cycle Bot Kanaldan Part Ettiğinde Part Mesajı Vermiyor.Yada Ben Verdiremiyorum. Sizce Ne Yapmam Lazım Nereye Ne Eklemem Gerekiyor. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! [19:06] *** Ayrıldı: bitanesi ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
[19:07] *** Ayrıldı: sadiye ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
[19:07] *** Ayrıldı: canımsın ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Bir Kaç Kişiye Danıştım Onlarda Çözüm Bulamadı Bilen yada Yardımcı Olucak Varmı ? : ) ^^
Ama Cycle Bot Normal Sunucudan Quit Yaptığında Mesaj Veriyor Onda Sıkıntı Yok. Dediğim Gibi Kanaldan Part Durumu Canımı Sıktı..
Şimdiden Herkese Teşekkürler..
Tüm Annelerimiz Anneler Günü Kutlu Olsun.. |