11 Mayıs 2015, 12:55
|
#11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Nice mutlu senelere, miZah.
| Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | | -Buraya çok süslü cümleler gelecek-
Yıllar ilerledikçe gençleştiğini düşünsem de, yan yana gelen rakamlara boyun eğip, kabullenme vakti geldi bence sayın developer'ım, üzgünüm ama doğum günün sebebiyle bugün bir tık daha ileri sarıyoruz.
Yeni yaşında en başta kendi hayatının developer'ı olman ve en başta kendini mutlu etmen dileğiyle, nice güzel, huzurlu, mutlu senelere Mehmet.
-Buraya daha da süslü cümleler ve pasta gelecekti galiba-
-Buraya da gülücük- | Tşk canım iyiki varsın, iyiki tanımışım seni kuzum. Tşk ederim SimHa, hep birlikte inş. Tşk ederim. Sağolasın kadim dostum , hep birlikte inş. Yüzük olayı ben daha öncede söyledim sıcak bakmıyorum bu konuya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sağolasın xyL. Tşk ederim. Adem sağolasın kardeşim. Abi forumun en altında yazıyor, tşk ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tşk ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
beston sağolasın kardeşim. 3 Chelt, beston, Melodram bunu beğendi
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇALIŞAN; Hata Yapar ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar ASİL İNSAN; İdare Eder ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder BASİT İNSAN; İftira eder DÜRÜST İNSAN; Sabreder... |
|
| |