Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mayıs 2015, 00:33   #3
]_Romeo_[ Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sözbot !ekle söz

rascoLn hocam hemen deniyorum çok tesekkür ederim emegin için

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:18 -->-> Daha önceki mesaj 23:47 --

hocam denedim verdiginiz kodu dosya yolu olarakta girdim home/sohbett1/eggdrop/script/soz.tcl hem böe /home/sohbett1/eggdrop/script/soz.tcl hem bu sekilde soz tclnin en alt satırına kopyaladım kanal adınıda degiştim ama olmadı hocam home/sohbett1/eggdrop/script/soz.tcl başka bir yolu varmıdır

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:18 -->-> Daha önceki mesaj 00:18 --

hocam denedim verdiginiz kodu dosya yolu olarakta girdim home/sohbett1/eggdrop/script/soz.tcl ama olmadı

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:19 -->-> Daha önceki mesaj 00:18 --

olmadı hocam dosya yolunuda girdim ama olmadı

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:19 -->-> Daha önceki mesaj 00:19 --

hocam denedim verdiginiz kodu dosya yolu olarakta girdim home/sohbett1/eggdrop/script/soz.tcl ama olmadı

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:33 -->-> Daha önceki mesaj 00:19 --

malesef her yolu denedim ama olmadı hocam

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan