| O öğrencileri PKK'nın kaçırdığı ortaya çıktı!
Kaçırılmadan önce okulda bulunan PKK'ya yakın öğrencilerle bir tartışmaları olduğu öğrenilen bu iki öğrencinin, dindar kimliklerinden dolayı daha önce de öğrenciler tarafından hedef haline getirildiği ve tehdit edildiği ortaya çıktı.
Konu ile ilgili olarak İlke Haber Ajansına açıklamada bulunan İdris Doğan’ın ailesi, İdris’in kaybolmasından sonra Hakkâri’ye gittiklerini, orada İdris’e ulaşmak için her yolu denediklerini, hatta polise dahi gittiklerini, fakat bir sonuç alamadıklarını söyledi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"GENÇLER DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"
Bugün Bağlar'da bulunan Yeniköy mezarlığında ebediyete uğurlanan Aytaç Baran'ın cenaze merasiminde konuşan Diyarbakırlı kanaat önderi Ömer Çelik, kaçırma olayının seçimden önce geçekleştiğini belirterek, “Seçimden önce infial olmasın diye söylemedik. Hakkari’de üniversite okuyan, İslami kimliğiyle bilinen iki genci bu örgüt (PKK) kaçırmıştır. Buradan örgüte sesleniyoruz; Bu gençler derhal serbest bırakılmalı.
Kaynak : Haber7
__________________ Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük. |