Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2015, 23:55   #4
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: #Sessizkalmayın | AllahınemanetineSahipçıkın

mupteLasiyim Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hangi din'e mensupsun bilmiyorum fakat benim inancım dinim ve Yaradanım bunu emretmiş.! Şeytan ile işbirliği içinde olan dini belli belirsiz insanların yaptıklarını benim gibi düşünen erkeklere söylemezsin.! Evet bir erkek olarak bugün hiç birisine SESSİZ KALMADIM kalmayacağım..! Emanetsiniz derken Allah'ın buyurduğu bişeydir. Sadece ilk cümlenden hoşnut olmadığımı belirtmek isterim. Ben tepkimi en azından sessiz kalmayarak ve diğer gerekli imza vs atarak gösterdim. Sende saygı duyup bunu bana ve benim gibi düşünenlere değil. Sırf üstünlük kurma ve egoist erkeklere söylemelisi . ! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şurada anlaşalım, benim yazdığım yorum kişisel olarak sana yazılmış değildir, genel algılayışa gösterilmiş bir tepkidir. Mesajının sonunda ''saygı duymaktan'' bahsederken, gelip ''hangi dine mensupsun'' tarzında, kendince benim başka bir dine mensup olduğumu veya bir dinim olmadığını düşünerek yazdığın cümle zaten bahsettiğin şeyi çürüttüğünden bunu da geçiyoruz. ''Dini belli belirsiz insanların yaptığı'' demişsin, bu insanların çoğu senin mensup olduğun dinin insanları zaten, ülkenin genelini düşününce, tecavüzcüler ateist olmuyor yani. Bak olayı ne saçma yerlere getirdin, güzelim konunu mahvettin. Anlatmak istediğim şeyi anlamak istemiyor olabilirsin, anlama ama gelip de böyle ünlemli münlemli cümleler kurarak, benim gibi erkeklere, şunun gibi erkeklere, dini belli belirsizlere hede hödesi de yapma bir zahmet. Sesini çıkarman ne güzel, bizler adına sevindirici bir şey bu ama olayı farklı algılayarak gösterdiğin tepkinin değerini düşürme, çok zor şeyler değil bunlar arkadaşlar. Bu insani şeyleri önce insan olduğunuz için yapmanız gerek, buyurulması, bir yerde yazıyor olması gerekmiyor yani. Ben anlatabildiğimi düşünüyorum, buradan da farklı bir şey çekip geleceksen gelme lütfen, anladığımız kadarı kalsın bize. Desteğin ve imzan için de teşekkür ederim.
Konu da gerektiği değeri görür ve bunca üyesi olan forumdan daha çok imza çıkar umarım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan