Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2015, 11:09   #5
Selale
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bol Guluslu Yıllar Düş

Ah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'um seni unutmak mumkun mu? Satırlara dokmeyi basarabildigimiz kadarıyla cok guzel anılar, gunler yasadıgımıza inanıyorum ve dilerim ki bir omur birbirimizi yıllar yıllar sonrası bile bu denli yurekten anımsar, hissederiz.

Sesim guzel olsaydı sarkılar da soylerdim sana ve hatta becerebilseydim siirler okurdum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Baktım ki bir yuregim var bende koyuverdim onune .. Ama yine de utandı senin o koca, guzel , nadide yureginin karsısında ..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ler gibi hep guzel kal hatta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ler bile imrensin sana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan