Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2015, 17:14   #3
Türkiye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: [* Ekle Sil sırala oku : No'ya göre okutma *]

Set Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#mirchelp: { if $regex($1,/^[!.]ekle/i) { var %numara $iif($hget(not,0).data,$v1,1) hadd -m not %numara $+($2-,$chr(32),$chr(24),Ekleyen:,$chr(32),$nick,$chr(24),$chr(32),Tarih/Saat:,[,$date,-,$time,]) msg # * Not'unuz listeye eklenmistir. msg # [NOT] Numara: %numara - Mesaj: $2- msg # - hsave not not.63 } if $regex($1,/^[!.]sirala/i) { if $hget(not,0).data && !$hget(not) { msg # Listede suan not bulunmuyor! | return } msg # * Not listesi listeleniyor.. var %_ 1 while $hget(not,%_).data { msg # $+(%_,:) $token($v1,2,24) nick'inden bulunmakta -Komut: $+(Not,%_) inc %_ } msg # - msg # * Not listesi sonu- } if $regex($1,/^[!.]not/i) { var %numara $remove($1,!not) if !$hget(not,%numara).data { msg # %numara ile ilgili not bulunmamakta! | return } msg # [NOT] Numara: %numara - msg # Not: $token($hget(not,%numara).data,1,24) msg # - $token($hget(not,%numara).data,2,24) msg # - $token($hget(not,%numara).data,3,24) msg # - msg # * Not sonu.. } } on *:start: { hmake not hload not not.63 }

boyle birşey işini görür..

Komutlar;

!ekle Notun
!sirala
!notNumara

Hayırlı IF'ler.

kodun calısmasında hiç bir sorun yok sorunsuz calısıyor fakat sadece 1 not kaydediyor 2 3 4 5 6 vsyr. notları kabul etmiyor demin denemeden yazmıstım düzeltiyorum not sil eksik var ve silme işlemi gerceklesmiyor coklu not ekleme sansımız yok onu fark ettim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan