|
BeratEymen Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
şımarık bir kızın şımarık yorumu o cahil dediğin insanlar sana böyle osmanlı tokatı atar böyle sacmalarsın sen kimsin kaç kuruşluk insansınki burda insanlara hakaret edip pişkin pişkin gülyosun o chp ni al başına çal senin savunduğun parti bu ülkede asla iktidara gelemez 100 yılda geçse alacağı oy odur git savunduğun parti neden iktidar olmuyor onu araştır sen cahil olmasan böyle bir yorum yapıp şımarık şımarık sırıtmazsın ben ak partiye oy veriyorum atatürküde atatürkün bütün silah arkadaşlarınıda seyyid onbaşıyıda nene hatunuda kınalı hasanıda hasan tahsinide hepsini çok seviyorum ve bu cennet vatanı bize armağan ettikleri içinde minnet borçluyum. atatürkü siyasetine alet etme chplilerin yaptığı gibi sen tek tek ak partiye oy verenleri arayıp atatürkü seviyormusunuz diye sordunmu birde şunu merak ediyorum bu forumda bir ak partiye oy veren benmiyim bu kız burda ak partiye oy verenlere hakaret ediyor burdaki ak partiye oy verenler siz bu kadar acizmisinizki bu hakaretlere sesiz kalıyorsunuz. Ezgi bu sanalda ilk tanıdığım sendin galiba ilk aldığım sunucuda sende vardın bana bayada yardımcı olmuştun nickimi yazarsam tanırsın zaten ama burda hangi dille konuşursan sana o dille cvb veririm bunu bil sen ak partiye oy verenlere hakaret edemezsin.
|
AKP'ye oy verenlere hakaret etmiyor, Atatürk düşmanlarına çanak tutanlara hakaret ediyor. Bkz:
|
Ezgi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Zira Atatürk'ü kabul etmiyor %50si Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Twitterlarından 29 Ekimi yas ilan edip 10 Kasımı bayram ilan ediceğiz diyen zihniyete Türk Milleti demek büyük saygısızlık olur. Ama evet cahil bir toplumun kararıdır. Saygı da duyuyoruz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ayrıca @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], etki tepki meselesidir bu işler. Senin cumhurbaşkanın, tarafsızlığını büsbütün yitirmek suretiyle AKP'ye oy verenleri milli irade; gerisini de örgüt, çete, işbirlikçi, odak, paralel, dış mihrakların adamı
vb. gibi yaftalayarak, insanları ötekileştirip, fişledikten sonra dikta uygulayıp, yalnızca kendinden olana yaşanacak bir ülke sunuyorsa biz de karşıtları olarak "eyvallah saygı sonsuz bizde başgan" diyecek değiliz. Halk beni seçti, ben istediğimi yaparım diye bir anlayış olamaz. Asgari ücret konusunda dakika 1, kıvırma 1'i gördük. Ayrıca "cüzdanımdan çaldığını görsem oyum yine onun" diyen ya da "çalıyor ama çalışıyor hüloğğğ" diyen bir seçmen evet, cahildir. Eğitim cehaleti alır, eşeklik bâki kalır diye bir laf var. Bunlarda cehalet de bâki kalmış.