Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Kasım 2015, 22:13   #33
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?

yeLda Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ayrıca eğitimden ekonomiye, sağlıktan kamuya, esnaf ve çiftçiden, emekli yaşlı ve engelliye, aile çocuk ve kadından, gençlere yönelik ana başlıklar altındaki vaatleri hala yok diye nitelendirebiliyor bu yanlış bilgi ve bilgilendirmeye mukabil üstüne seçmeni parzitanlıkla yaftalıyorsak sizi objektifliğinizi sorgulamaya davet ediyorum.

^^ Süper. Sondan başa gideyim. Kendi kendine benim dediğime geliyor, kendi partizanlığınla beni onaylıyorsun ve muhtemelen bu satırı okuyunca "hayır ben partizan değilim, sadece objektif bir seçmenim" diyeceksin. Bakın bir partizan ve taraftar bir milletiz ve her şartta ve her tartışmada illa bir tarafta olmayı seçeriz. Bizim için uzaktan izleme ve olayları uzaktan değerlendirme gibi bir 3. seçenek yok. Siz de ben de ve bu başlığa yorum yazan herkes de partizan ayrıca kimseyi yaftalamıyorum, tanımlıyorum^^

Maalesef ben ekonomi, eğitim, sağlık, kamu, esnaf, çiftçi, emekli, engelli, kadınlarla ilgili olan vaatleri kaçırmışım. Benim hatırladığım, çöpçatanlık vaatleriydi^^ Neyse işin şakası bir yana, bakın vaatleri dikkatle inceleyelim birçoğu diğer partilerin daha önceki seçimlerde kullandığı vaatler, çalıntı demiyorum çünkü Türkiye halkını ilgilendiren şeyler ortada ve hemen her parti bu eksende vaatlerde bulundu. Örneğin,asgari ücret. Sanıyorum bu konuda AKP'nin tükürdüğünü yaladığını kabul edersiniz ? "Kaynak nerede ? Kasayı boşaltacak bunlar" gibi söylemlerde bulunulmuştu 7 Haziran seçimleri öncesi. Ee şimdi ne oldu da 1300 TL vaatte bulundu AKP ? Ya da emekliye zam ve ikramiye. 7 Haziran öncesi 3 parti bu konudan bahsetti. 1 Kasımda ne oldu ? AKP de bahsetti. Bakın yineliyorum, çalıntı vaat demiyorum, partiler kendilerince farklı şeyler planlıyorlar bu da vaatlere yansıyor. Bir örnek vereyim, Anadolu Partisi 7 Haziran seçimi için her gence sınırsız internet verme vaadinde bulundu bu seçimde AKP de aynı vaatte bulundu. Sonuç olarak, AKP bunları sırf vaat olsun diye söyledi ve dikkat edin AKP 13 yıldır her seçim döneminde vaat ettiklerinin neredeyse %40lık kısmını yapıyor. Bugünkü vaatlerin birçoğu da önceki dönemlerde verilen sözlerdi. O yüzden herhangi bir vaadi yok diyorum. Geçmiş 4 yıllık dönem içerisinde yapacağız denilen şeyler şimdi gelip tekrar vaat olarak sunuluyor tıpkı aynı hastanenin birkaç defa açılması gibi^^

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan