|
Ezgi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kılıçdaroğlu'da alevi. Zaten o yüzden istenmiyor. CHP'den HDP'ye oy gittiği doğru. Normalde bizim elimiz CHP den başka partiye gitmiyor ama ne yazık ki taktik icabı bazı CHP liler verdi. Çok yakınımdan da verenler oldu kızdım da ama napalım içimiz acıya acıya verdik yeter ki gitsinler dediler. Bu yüzden CHP hiçbir zaman hakkettiği oyu alamıyor. İlla kükreyen tehtid saçan liderler mi olması lazım seçim kazanabilmesi için partilerin onu da bilmiyorum. Ama KK nin pasif kaldığı doğrudur. İstifa da etmesi gerekir. Ama edince yerine Muharrem İnce gelecekse hiç etmesin daha iyi. İyi bir siyasetçi ama o da lider olamaz. Gerçek bir lider ancak gençlerin içinden yeni bir yüz olur diye düşünüyorum. O zamana kadar AKP ye mahkumuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bence CHP'yi yönetebilecek en dobra en olgun en bilgili kişi Muharrem İnce, Emin ol o zaman milliyetçi kesimdende oy alacaktır.
Ben şunada karşıyım, AKP gelmesin diye HDP'ye oy vermek vatandan geçip şehitlerimize hakaret etmektir. AKP den kurtulmak için Partinin geniş kapsamlı çalışma yapması gerekiyor. Lider duruşu gerekiyor. Konuştuğuna önce kendinin inanması gerekiyor.
Mesela
Osman Pamukoğlu.. 2 aşkı var;
Biri Mustafa Kemal, diğeri VATAN.. Bu partinin içerisindeki Ağa babalar o adama neden bir teklifte bulunmuyor?
Ek olarak;
Bu ülkeyi Subaydan başkası 4 - 4 lük yönetemez. Bunun ilk örneği Mustafa Kemal'dir.
2. Örneği Alparslan Türkeş,
3. Örneğide Osman Pamukoğlu'dur.
Şuanki duruma göre halk, kurulu düzeninden vazgeçmedi. CHP ye bu ülkeyi emanet etmek istemedi ki haklılar. Chp seçmeninin yarısı KK'nu istemiyor. Bu durumda bu şahıs ülke yönetemez.