|
yeLda Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Uzun yıllar İrcforumlarında bulundum ikili polemiklerdense daima uzak durdum. Günlük hayatımda aktif siyasetle ilgilenmeme rağmen siyasi konuları sadece okudum tartışmalara göz gezdirdim ve oldukça nadir yorumda bulundum. Tıpkı dün yaptığım yorum gibi. Kendi gibi düşünmeyenleri yaftalayan kesim dedim, siz tamda bu düşüncem üstüne, herhangi bir ideolojik görüş belirtmememe rağmen Ak parti ye oy verdiğim kanaatine varıp korkunç komplo teorinizle Ak partinin katil olduğu algısı yarattınız. Hakikaten düşüncelerinizden ve zihninizdeki irin yığınından korktuğumu belirtmeliyim.Bugün terörün taşeronluğunu yapan ve kendi deyimleriyle sırtını terör örgütüne dayayan partiyi 'şizofren olamazlar' minvalindeki takdire şayan öngörünüzle savunabiliyorsanız sizinle ortak paydada buluşabilmemiz mümkün değil.
Ayrıca lütfen ilkeniz sizin gibi düşünmeyenleri cahil olarak görmek değil, saygı duymak olsun.
|
sizde birilerini yaftalarken kendinizi ak göstermeyin.
Zira işid gibi vahşi bir canavar topluluğunu nasıl silahlarla desteklediğinizi tüm dünya kamera görüntüleriyle izledi hala itiraz etme gereği duyuyorsunuz ya bu tamda tr de her zaman yaptığınız birşeydir ama kimse yutmaz
diyarbakır, suruç, ankara katliamlarını hdp chp araştırılması için soru önergesi verildiğinde bu teklifler akp ve mhp tarafından rededildi neden diye hiç dönüp bakma ihtiyacı duydunuzmu acaba?
yeryuzunde başkanlık için kendi halkını katleden dünyada bir kaç kişi vardı bunlardan örnek vermek gerekirse,
Irak'ta saddam hüseyin libya'da muammer qaddafi suriye'de beşar esed ve türkiye'de rte bunları görmeyecek kadar gözü kapalı olamaz bir insan bence.