|
KiLLed Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
sizde birilerini yaftalarken kendinizi ak göstermeyin.
Zira işid gibi vahşi bir canavar topluluğunu nasıl silahlarla desteklediğinizi tüm dünya kamera görüntüleriyle izledi hala itiraz etme gereği duyuyorsunuz ya bu tamda tr de her zaman yaptığınız birşeydir ama kimse yutmaz
diyarbakır, suruç, ankara katliamlarını hdp chp araştırılması için soru önergesi verildiğinde bu teklifler akp ve mhp tarafından rededildi neden diye hiç dönüp bakma ihtiyacı duydunuzmu acaba?
yeryuzunde başkanlık için kendi halkını katleden dünyada bir kaç kişi vardı bunlardan örnek vermek gerekirse,
Irak'ta saddam hüseyin libya'da muammer qaddafi suriye'de beşar esed ve türkiye'de rte bunları görmeyecek kadar gözü kapalı olamaz bir insan bence.
|
Adamalar en azından inkar ediyor.
CHP göz göre göre PKKnın siyasi kolu olan hdp'yi meclise sokup şehit ailelerinden kesilen vergilerle maaş bağlattı. Rahatmı vicdanınız?
Bu o kadar basit birşey değil. Yarın birgün çocuğun Asker'e gitsin o zaman göreceğim hepinizi.
AKP
hoş demiyorum. Ama CHP'den hoş. Ben sanmıyorum o partinin ülke yönetebileceğiniz.
Genel başkanı ve yönetimi değişmediği sürece.
Unutmadan, Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ, bu ülkede ne 2. bir devlete yer var ne de 2. bir bayrağa..
Buna CHP göz yumdu oy akıtarak..
Tek çözüm
TURAN.
Hayırlı işler..