Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2015, 20:31   #7
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?

Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Siz neye göre oy verdiniz acaba? Merak ettim. Oy verdiğiniz partinin sizi cezbeden yönü/yönleri neydi?

Hırsızlık yapmıyor oluşu beni kendine bağladı resmen^^ ya da milletin a.... koyacağız diyen adamların sırtını sıvazlamıyor oluşu gerçekten takdir ettiğim yönleri desteklediğim partinin. Tabi dini cemaat adı altında şarlatanları desteklemiyor oluşu da gayet cazip bir yönü sonuçta. Bir diğer yönü, terör örgütü ile el ele kol kola dolanıp arkadan arkadan " ben bilmiyom ya beni gandırdılar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(" demiyor. Sözün özü ben yalancılara, hırsızlara, işleri daha da berbat eden Milliyetçi andavallara bakıp ona göre oy kullandım. Benim oy verdiğim partinin duruşu, ilkeleri, yapılabilir vaatleri beni ikna etti. Herhangi bir gruba nefret duyduğumdan bur partiyi seçmedim aksine herhangi bulamadığım şeyi burada bulduğumdan burayı seçtim. Laiklik, demokrasi, cumhuriyet kavramları için. 29 Ekimi Milli yas günü, 10 Kasımı sevinçle anmayı düşünen insanların emellerine ulaşmaması için bu partiye oy verdim. Yani, yarın kısmet bize de güler, rantın bir ucu bana da dokunur diye seçmedim. Ben kimseye niye oy verdin/vermedin demiyorum isteyen istediğine versin ama makul ölçüler kapsamında versin yoksa yukarıda dediğim gibi "ben icraat için verdim" deyip riyakarlık yapmasın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan