ahaha şu yazdığına sadece gülüyorum
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sen ilk önce o yazdığım şeyleri cevapla saçma sapan yazılarla kendini haklı çıkaracak saptırmalarda bulunma
p0rn0ma dokunma yazısındada seni kınıyorum , sen bunu yazarken 500 defa düşün.
Ben böyle birşey şuana kadar duymadım ilk senden duydum demekki sende bir saptırma bir düşüncesizce hakaret etme, bir nefret kin besleme var birşeylere karşıki iftira atabiliyorsun.
Burda bu tür yazılar yazıyorsun fakat, kendin kaçtane erkekle çıktığını söyle sanalda diyeceğim ama yalandan dümenden 2 tane diceksin : ))) yada sanalda cıkmayla ne işim olur diceksin : ))
Kadına bak, Elinde Telefonu, masasında bilgisayarı o bicim internet erişimi, özgürce konuşla bilme ve düşüncesi, bilmem neler neler
çıkmış millete laf söyleme cabasında olan bir kadın atatürk ve bizler onun yolundayız diye zoruna giden bir insansın.
Ne oldu diyorum neden zorunuza gidiyor? IRAK GAZZE gibi Tecavüze uğramadığımız için'mi zoruna gidiyor diyorum, hala çıkmış dır dır dır olmayan görmeyen gözlerle cevap verme lüksünde bulunmayıp laf carptırarak kendini haklı yerine koymaya çalışıyor. Bırak bu ayakları kadın.
AKP'nin yarattığı IŞID'a KAtıl ozaman.!
şimdi saçma sapan yazılar yaz. Bu sana son postumdur.