Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2015, 17:34   #30
Ashriel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni nesli nasıl yetiştireceğiz bunu dert ediyoruz.?

Z-Lined Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ahaha şu yazdığına sadece gülüyorum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sen ilk önce o yazdığım şeyleri cevapla saçma sapan ya yazısındada seni kınıyorum , sen bunu yazarken 500 defa düşün.

Ben böyle birşey şuana kadar duymadım ilk senden duydum demekki sende bir saptırma bir düşüncesizce hakaret etme, bir nefret kin besleme var birşeylere karşıki iftira atabiliyorsun.

Burda bu tür yazılar yazıyorsun fakat, kendin kaçtane erkekle çıktığını söyle sanalda diyeceğim ama yalandan dümenden 2 tane diceksin : ))) yada sanalda cıkmayla ne işim olur diceksin : ))

Kadına bak, Elinde Telefonu, masasında bilgisayarı o bicim internet erişimi, özgürce konuşla bilme ve düşüncesi, bilmem neler neler

çıkmış millete laf söyleme cabasında olan bir kadın atatürk ve bizler onun yolundayız diye zoruna giden bir insansın.

Ne oldu diyorum neden zorunuza gidiyor? IRAK GAZZE gibi Tecavüze uğramadığımız için'mi zoruna gidiyor diyorum, hala çıkmış dır dır dır olmayan görmeyen gözlerle cevap verme lüksünde bulunmayıp laf carptırarak kendini haklı yerine koymaya çalışıyor. Bırak bu ayakları kadın.

AKP'nin yarattığı IŞID'a KAtıl ozaman.!

şimdi saçma sapan yazılar yaz. Bu sana son postumdur.

Anlama kıtlığı tavan, asla tartışmaya girilmemesi gereken bir tip. O kadar bos, beleş bir insan olduğun üslubundan belli ki, bayagiligin dibine vurmussun. Bir de küfür etseydin açık açık tam olurdu ama ban yeme korkun olmalı. Lakin özel bir diyaloğumuz olsaydı eminim yapardın, o kalitedesin çünkü. Boşuna en korktuğum dememisim yazımın başında. Neyse saglicakla kal, Allah akıl fikir ihsan ede.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan