17 Kasım 2015, 09:47
|
#7 |
| Çevrimdışı ⸙ Başak Kadını ⸙
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Dedikoducu Kız (:
Flash Flash Flash !
Yeni bir dedikodu silsilesi yaratmanın vakti gelmişte geçiyor bile.
Bu sabah 8.00 sularında forumumuz güzellerinden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'yı forum oyunları oynarken yakaladık. Üstteki üye aldatır mı başlığında çok dokundurucu bir cevap veren sosyetik güzelimiz acaba neden böyle bir yorumda bulundu? Tabiki gittik ve kendisine sorduk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ancak çok sansasyonel cevaplar aldık kendisinden. İşte röportajımız ve o görüntüler. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dedikoducu Kız : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım neden erkeklere güveniniz yok? Hesna : Ay şekerim erkek milleti değil mi? Hepsi aynı işte. Hayır yani başıma bişi geldiğinden değil. Dedikoducu Kız : Biz lafı oraya getirmeden siz getirdiniz valla. Şimdi açık olalım illaki bişi olmuş ki böyle dediniz. Hesna : Aaa ne münasabet ben yıllardır IF'in en sosyetik, en güzel ve en fotojenik hatunuyum. Kimmiş beni aldatacak hahayt güleyim bari. Dedikoducu Kız : Ama şimdi diğer IF hanımlarına ayıp olmuyor mu? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hesna : Aman ne ayıp olacak. Hepsi forumda takılmaktan saçaklı saçaklı geziyor. Aramızda kalsın geçen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i gördüm bi bölümde. İster inan ister inanma. Altına çekmiş puantiyeli pijamasını almış kucağına bir laptop o pırasa saçlarıyla oturmuş bir köşeye kokuşmuş forumda konu açmaktan. Dedikoducu Kız : Amanın Angel duyarsa köpürür. Banlar hepimizi yeminle. (Nitekim duydu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Hesna : Bunlar gerçekler şekerim. Kimse alınmasın. Şimdi evet erkekler aldatıyor bu kötü bir şey ama bazen de haklılar yani. Kadın dediğin bakımlı olacak azıcık bakıcak kendine. Ben ojesiz markete bile gitmem mesela. Ay bide yiyolar yiyolar sonra duba gibi oluyolar. Geçen bide @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diye bi kız gelmiş foruma. Ayy şok oldum. O nasıl yemek yemek öyle. Kıtlıktan çıkmış sanki. Forumda yemek kalmadı valla. Yetiştiremedik. Giderlerimizin yarısı bu kızın yeme masrafı. Dedikoducu Kız : Ama ben onu gördüm gayet zayıf bir bayan. Hesna : O daha kötü işte. Belli de etmiyor yediğini. En sinir olduğum kadın tipi. Ay bak gene daraldım sinirlendim. Yeter bu kadar. Makyajımı tazelicem.. İşte röportaj böyle bitti. Ama geride kalbi kırık IF kızları kaldı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bakalım onlar cevap verecek mi bu ithamlara. İşte @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu sözleri duyan IF kızlarını görüntüledik. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ve Angel Son dakika! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de alınmışa benziyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
NOT : Espri amaçlıdır. Gerçeklerle alakası yoktur. |
|
| |