Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Kasım 2015, 15:59   #12
Türk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (-1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İF MaHaLLeSi

Saat 13 Mahelle de olanlar

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uzun bir ziyarete gitmiştir memlekete...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yosun da gitti ben kimle kalacam artık bilmiyorum diye düşünürken...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : benim bir ablam var oda bizler gibi evde kalmışdı istersen arayayım

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : çok iyi olur kim ki bu tanıyormuyum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanırsan sevinirsin 45 yasında tatlı biri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adı

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : iyi olur gelsin ya..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : (telefonda): Abla nasılsın

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: nasıl olayım bi terleme geldi oturuyorum sen

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:iyiyim abla sana ev buldum bizim mahalleye gelsene

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tamam geliyorum...

Bu evde bunlar olurken kahvede olanlar

mahallenin delisi : Ben sizin tahtınızı yıkacam

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Nasıl yapacan Allahın delisi

Deli : bana obamayı aratmayın bak ararım

Kahve ahalisi : gahahahahahahah (gülerler)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

batak masası

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : koz ver

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : masaya 4 çay

@kaf_dagi: bende el yok

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: ben alırım bu eli

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çaylar hazır @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] masaya götür

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tamam

o sırada

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve komsusu olan bir kızla gecer kapıdan

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Selamlar su kızı evine bırakıp gelecem

o sırada Mahalle kızları br evde toplanır

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ne yapacam bu sınavları ya off off

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : yaparsın kız ne varki kimler yapmıyo ki

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: çayları tazeleyeyim mi kızlar

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: ben almayayım çarpıntı yappıyor

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : şu sınavı geçeyim ehliyeti alayım gezecez kızlar gezecez

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Adanaya da gider miyik

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: bu sıcakda olmaz capıntı yapar

Ve mahalle gelecek bölümde dveam edecek Bu sırada

Deli: Ararım herkezi ararım burası benim olacak mahalle benim olacak arayacam obabamı putini
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver