Konu: Çözüldü Küçük Bir Kod İsteği
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2015, 20:43   #4
XcLusive
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Küçük Bir Kod İsteği

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:notice:*:*:{ ;gelen noticede karışıklılık olmaması için. - aynı anda nickservden farklı noticeler gelebilir :) if $nick == nickserv && $remove($1,$chr(46)) isnum && $mid($2,1,1) == $chr(35) { if (%alistnick) { .msg %alistkanalı %alistnick Nickine ait erişim seviyeleri ve kanallar. | .msg %alistkanalı Kanallar - Access Seviyesi } .msg %alistkanalı $1- } if $nick == nickserv && $remove($1,$chr(46)) isnum && *adet*kay*bul* iswm $1- { .msg %alistkanalı $1- } } on *:text:*:#:{ ;komut algılama - ayrıca alist komutunun işlevi admin yetkisi gerektirebilir komut tam olarak nasıl bilmiyorum. ;tahminen " ns alist nick " şeklindedir diyerekten geçiştiriyorum. if $1 == .alist && ($2) { set %alistnick $2 | set %alistkanalı $chan | nickserv alist $2 } }

Komut farklıysa kırmızı yeri değiştirebilirsin, $2 değeri access seviyesi için belirtilen nicki temsil eder.
Kodu denemedim hata yapmış olabilirim scriptingden bayağı zamandır uzağım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Konu Feragat tarafından (27 Aralık 2015 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: $chr46 fix $chr(46)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet