Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2015, 12:18   #12
Goemon
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dost Bildiklerim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tmm tşk ederim siyah incinin birtanesi

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben tşk ederim dostum eyw baş tacısın.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam bende size tşk ederim çok yardımsever ve sevdiğim bir büyüğüm olduğunuz için başımın tacısınız.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inci gibi çok zarif ve çok güzelsin ben tşk ederim iyiki tanımışım senide

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen hiç kuşkusuz güllerin sultanısın ben tşk ederim dost.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok özel ve süper birisin enerjin son derece çok yüksek vede çok iyi birisin lale kadar anlamlısın dost a.s eyw.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yorumsuzsun yani tarif edilecek gibi değilsin bu ara avatarın çok güzelmiş anladın sen onu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan