29 Aralık 2015, 12:18
|
#12 |
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Dost Bildiklerim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tmm tşk ederim siyah incinin birtanesi
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben tşk ederim dostum eyw baş tacısın.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam bende size tşk ederim çok yardımsever ve sevdiğim bir büyüğüm olduğunuz için başımın tacısınız.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inci gibi çok zarif ve çok güzelsin ben tşk ederim iyiki tanımışım senide
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen hiç kuşkusuz güllerin sultanısın ben tşk ederim dost.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok özel ve süper birisin enerjin son derece çok yüksek vede çok iyi birisin lale kadar anlamlısın dost a.s eyw.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yorumsuzsun yani tarif edilecek gibi değilsin bu ara avatarın çok güzelmiş anladın sen onu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |