Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2016, 13:16   #2
NarÇiçeği Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Rüyada Cumhurbaşkanı Görmek

Allah'ım hayır olsun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bugün rüyamda Recep Tayyip Erdoğan'ı gördüm. Deniz kıyısında bir yere kampa gitmişiz öğrenciler falan var.
Tam yarışma düzenleyeceğimiz zaman cumhurbaşkanı kamp evine teşrif ediyor herkeste bir böyle koşturmaca kimsenin geleceğinden de haberi yok.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Neyse selamlaşıyor herkes ben de yanına selamlaşmaya gittiğimde ortada kimse yok selam veriyorum halini hatrını sorup elini öpüyorum. Bir tebessüm ediyor bana.. Yüzün niye kıpkırmızı oldu senin öyle diyor bende heyecandan böyle durumlarda kızarırım diyorum.
Ama alev fışkırıyor sanki yanaklarımdan o biçim heyecan olmuşum.

Sonra yurtdışındaki insanlarda böyle oluyor diyor. ( Ne alakaysa bilemedim)

Sonra ben utancımdan yanından ayrılıyorum halbuki daha kimse yoktu konuşsam konuşurmuşum

Çok etkileyici bir rüyaydı hemen tabirine baktım çok güzelmiş.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan