Cevap: Işid ve Düşündürdükleri - blazeofglory
İnsanları en kolay din üzerinden ya da sahip oldukları manevi değerler üzerinden ayrıştırabilirsin. Talabaniler, Işidler, El Kaideler falanlar filanlar. Yaz kardeşim gugıl amcaya görürsün. Dünyanın 10 tane en güçlü terör listesinde sözüm ona islamiyeti, şeriatı yaymak isteyen güruhlar var.
Yüzyıllardır Ortadoğu denilen dünyanın kangreni olmuş yerde sizce de tesadüften öte değil mi bu kadar kavganın, dövüşün ve terörün olması?
Niye elin Lihtenştaynlısı, Papua Yeni Ginelisi filan huzur içinde yaşıyorken sözüm ona Müslümanlığın yayıldığı, hoşgörünün beşiği olan bu topraklarda yaşayanlar niye hergün bok içinde yaşıyor? Yoksa doğru soru "neden yaşatılmıyor!?"mu olmalıydı?
İşte bu noktada M. Kemal Atatürk'e hak vermek gerektiği noktasına değinirim aga ben. Eğer işini gücünü bırakıp, tek derdin kelle keserek islamiyeti yayabileceğini sanıyorsan ve bu harekete koşa koşa katılan beyninin içiyle g...tünün içindekiler yer değiştirmiş olanlar var oldukça elin Lihtenştaynlısı huzur içinde yaşar; ama sen müslüman kardeşim gerizekalı olduğun için eline silah verirler hadi islamiyeti yay derler. Sen de mal gibi islamiyeti yayıyorum ki ehhee hehe diye dolaşırsın ortalarda.
İşte o yüzden Batılılaşalım, devlet laik olsun (bazı mallar laikliği g....tüyle anladığı için devlet dedim orada) muasır medeniyetler seviyesine çıkalım diyenlere sen de hak vereceksin müslüman kardeşim. Vermezsen eğer işte böyle sabah akşam bomba sallarlar tepene.
İşte bu yüzden sen düzgünce Müslümanlığını yaşama diye, evrene pozitif mesaj yollama diye elin gavuru senin bu mallığını kullanacak sürekli ve sen de mal mal hareketlerin ile çanak tutacaksîn bu adamlara. Çünkü seni yönetenler zaten islamiyete en çok zararı verenler ile kucak kucağa oturuyor. Onlar petrol varillerinin parasını ezerken, sen inandığın Allah'ın sana bahşettiği aklı kullanmaktan yoksun olduğun için sadece günü kurtarmaya çalışacaksın. O adamlar o petrol paraları ile silah alacak sana verecek sen de o silahlar ile islamiyeti yayacaksın öyle mi pek muhterem az g... veren din kardeşim!?
Neyse, cok uzun yazdım. Uzun zamandır böyle tartışmalara girmiyordum paslanmışım a dostlar. Siz devam edin analizlerinize.
Bu ileti tost makinemden Tapatalk kullanılarak gönderildi. |