Cevap: Amedspor neden korunuyor ?
Arkadaşlar ben yukarıda belirttim ve bu konuda son yazım ben kaldıramıyorum amed isminide diyarbakır varken neden amed ve buna benzer isimleri simaları kaldıramıyorum İstiklal marşımın ıslıklanmasından hergün o cografyadan şehitlerimn gelmesine katlanamıyorum ve ben orada köklü temizlik istiyorum orada devlet olsun ve Türk Devleti olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:19 -->-> Daha önceki mesaj 00:17 --
| MorteFlore Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Yahu hepimiz faşistiz, ırkçıyız. Bak afedersin ermeni değiliz haşa kürt hiç değiliz.
Bu forumda dönen tartışmalar yumağına bayılıyorum. Sırf bu tartışma arenalarına kendimi attığım için 5 kez atılmışlığım vardır. Bak Leonardo halen Oscar alamamışken ben buradan 5 kez yazıyla(beş) defa atıldım. Pişman mıyım ? değilim hakim bey.
Mesela @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilmem kaç senedir burada, bu tarz tartışmalarda sürekli aktörü oynama peşindedir. Kürt lafı döndü mü hemen beyninde şimşekler çakar. Faşist kıvılcımlarla birlikte gerek forum ahalisine gerekse ortaya aldıkları ava serzenişlerde bulunur.
Yahu kardeş git TSK'ya başvur, sözleşmeli er babında Sur'a mı, Cizreye mi, Silopiye mi, Hakkariye mi nereye gideceksen git, içini dök rahatla. | ben faşisttim ve ırkcıyım atsız atanın peşinden giden biriyim ve sur dan silopiye hakkariye kadar o cografyada 1 tane askerim şehit olacağına oralar dümdüz olsun
__________________ Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan." |