Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2016, 23:42   #15
NarÇiçeği Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: KADINLARA ÖZEL:Herkesin içinde kahkaha atar mısınız?

Seçeneklerdeki iffet benimde dikkatimi çekti ama pek önemsemedim güldüm hatta
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Son seçenekte var olunca..Ankete cevabım şöyle izah edeyim..

Herkesin içinde kahkaha atmak hiç hoş olmuyor yakıştıramıyorumda kimseye erkek veyahutta kadın fark etmez .. Toplum içerisinde olunca ölçüsünü iyi tutmak lazım. Ha bazen öyle bir ortam oluyor ki arkadaşlarınla sohbet ederken çok komik bir şey yaşanıyor ve aniden bir kahkaha geliyor sana içinden hayliyle tutamıyorsun kendini. Arkadaşım gülüyor ben onun gülmesine gülüyorum ikimiz bir gülünce aynı seride güleriz ritimli hemde birde ona güleriz kahkaha ondan uzar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malesef bende yaşadım bunu çokta utandım arkasına ama oluyor işte
.. Gerçi benim o zaman bulunduğum ortam kalabalıktı ve epey gürültü vardı öyle olunca benim kahkaham yakın masadaki kişiler duymuştur.. Çok dikkat etmek lazım. Bunu sürekli huy edinen devamlı yapan insanları söylüyorum. Yoksa insanlık hali birden gelince içinden fark edince hemen tutuyorsun kendini.

4 yıl üniversitedeki yurt hayatım boyunca kimseyle sorunum olmadan yaşarken son yıl öyle bir oda arkadaşı ile karşılaştım ki bu konuyu görünce aklıma geldi.. Mevzuda buna benzer bir şeydi. Sesi zaten kalın bir arkadaşım bir de böyle sürekli kahkaha ile gülünce odada artık dayanamadım uyardım uyardım olmadı sözlü kavgalara girdik , atıştık hatta beni dövecekti bile o deree ne kötü anlardı
derken odalarımızı ayırdık. Kpss idi , son yıl mezun olma durumuydu , hastalıktı derken odada herkes gergin olunca arkadaşta böyle enerji patlamasıyla oluşan kahkahalar ile kendini rahatlatmaya çalışarak yaşatığı stresi atmak istiyordu ama toplu bir ortam olunca hiç hoş şeyler olmuyor. Yani sen ne kadar kendini o şekilde rahatlatmak istesen bile başkasını rahatsız ediyorsun bunu da unutmamak lazım. Sonra gözlemledim yemekhanede de aynı şekilde kahkaha atıyor hani bir olur iki olur kendine çeki düzen verirsin bu kahkaha insanları rahatsız eden bir kahkaha.. Sonra sahurda yemek yerken başka bir kızla daha atıştı olay büyüdü.. Yani genel olarak pek hoş karşılanan bir durum değil...Ben biraz diğer insanları rahatsız edici boyutu ile baktım bu şekilde yaşadığım için. Ama hangi yönden bakarsak bakalım ölçüsü olmalı bence ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan