Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2016, 03:15   #294
Fikret
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
+-%+@+& teşekkür addonu

Selam arkadaşlar yetki verilince teşekkür addonu arıyordum bir sürü denedim ancak bulduklarımın hepsi remotede ki diğer addonları bozdu en sonunda bunu buldum bunda da yetki alınca `chanserv` diyor kodda yazan Chanserv'i değiştiriytorum bu sefer hiç bir şey olmuyor mesela o chanserv yerine isyediğim mesajı nasıl ekliye bilirim ?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on ^*:OP:#:{ if ($opnick == $me) && ($nick != $me) { if ($nick != chanserv) { msg $chan $nick Op İçin Teşekkürler %logo } if ($nick == chanserv) { msg $chan $nick %logo } } } on ^*:DEOP:#:{ if ($opnick == $me) && ($nick != $me) { if ($nick != chanserv) { msg $chan $nick No Problem Bunada Alışırız :Pp %logo } if ($nick == chanserv) { msg $chan $nick %logo } } } on ^*:VOICE:#:{ if ($vnick == $me) && ($nick != $me) { if ($nick != chanserv) { msg $chan $nick Çocukmu Kandırıyorsun , Patrona söyle @ İsterim ?? %logo } if ($nick == chanserv) { msg $chan $nick %logo } } } on ^*:DEVOICE:#:{ if ($vnick == $me) && ($nick != $me) { if ($nick != chanserv) { msg $chan $nick Racona Tersti Zaten :Pp %logo } if ($nick == chanserv) { msg $chan $nick %logo } } }

Konu Feragat tarafından (07 Şubat 2016 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: mIRC Kod'larını CODE Tagı içinde paylaşın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan