Konu: Söz oku tcl
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2016, 22:14   #3
No_FeaR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Söz oku tcl

Kimimben Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
# Güzel Söz okuyan TCL Bot.!! # # Coced : KurtaLan ( satis@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]inet.com ) # Önceden Kodladığınız Sözleri Karışık Şekilde Botun Bulunduğu kanal a Yazıyor.. # # kullanimi !soz oku seklinde. ( botun özeline değil. kanal geneline.. # # Kodlaması Bana Ait Değil. Düzenledim Sadece.. # set soz { sözler sözler sözler sözler sözler # !!!!!!!!! Ayarlamalar Bitti !!!!!!!!!!!! bind pub - !soz tell_that proc tell_that {nick uhost hand chan $rand} { global soz putserv "privmsg $chan 4 $nick 2 Komik Söz Isteğiniz : 2|7 [lindex $soz [rand [llength $soz]]] 2| " }

Elimdeki böyle bir tcl var ve sözler ekli o sözleri #kanal da !soz yazarak okutuyorum ama sırayla değil karışık okuyor bazen aynı şeyi bir kaç defa okuyor ben bunu sırayla okuması için ne yapabilirim

Öncelik Kodunuz da ki Üstten Tırnak İşaretleri Eksik '' '' Onlardan Dolayı Çalışmamıştır.
Altta Çalışan Kodu Veriyorum, Kendinize Göre Düzenlersiniz...

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
# Güzel Söz okuyan TCL Bot.!! # # # Önceden Kodladığınız Sözleri Karışık Şekilde Botun Bulunduğu kanal a Yazıyor.. # # kullanimi !soz oku seklinde. ( botun özeline değil. kanal geneline.. # # Kodlaması Bana Ait Değil. Düzenledim Sadece.. # set soz { "Söz" "Söz" "Söz" "Söz" "Söz" "Söz" "Söz" "Söz" "Söz" "Söz" "Söz" "Söz" "Söz" "Söz" "Söz"} # !!!!!!!!! Ayarlamalar Bitti !!!!!!!!!!!! bind pub - !soz tell_that proc tell_that {nick uhost hand chan $rand} { global soz putserv "privmsg $nick 4 $nick 12 Güzel Söz İsteğiniz : 2|7 [lindex $soz [rand [llength $soz]]] 2| == GüzeL Söz Budur ;) ==" }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan