yardımcı olabilecek biri varmı?
merhaba arkadaşlar, benim sizlerden bir ricam olacaktı şöyle bir remoteye ihtiyacım var. biri var identi ve ip adresinin son hanesi elimde bu ip Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. diyelim. bu ip'in son hanesi hep sabit. E3858386.IP bu kısmı yani. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bu host adresinden bir nick online olunca benim özelime uyarı geleblirmi kendi nickimden kullandığı nick emre diyelim emre şuanda online gibi. black list editliyip yapayım dedim beceremedim değiştirip. yardımcı olabilecek varsa sevinirim. tekrar özetle anlatmam gerekirse Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. burada bulunan ip adresinin E3858386.IP bu hanesi ve identi sabit. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bu bilgilerden birisi online olduğu zaman özelime yada belirlyeceğim bir kanal nickimden otomatik yazı gitmesi emre şuıanda online. yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkür ederim |