|
YouMyCure Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
selam ; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! alias tarama { dialog -m identtara identtara }
dialog identtara {
title "ident taraması"
size -1 -1 133 71
option dbu
box "", 1, 2 1 129 60
text "taranacak identi yazınız", 2, 2 9 128 8, center
edit "", 3, 8 18 116 10, center
button "TARA !", 4, 37 30 55 22
link "YouMyCure", 5, 99 62 31 8
}
dialog identsonuc {
title "ident taraması sonuç"
size -1 -1 187 31
option dbu
box "", 1, 2 1 183 22
link "YouMyCure", 5, 152 23 31 8
edit "", 2, 5 6 177 14, read
}
on *:dialog:*:*:*: {
if $dname == identtara {
unset %&:_
if $devent == sclick && $did == 4 {
if !$did(3) {
set %&:_ Lütfen taranacak ident giriniz.
dialog -x $dname $dname
dialog -m identsonuc identsonuc
return
}
var %:_ymc = 1
while (%:_ymc <= $lines(identop.txt)) {
if $did(3) == $read(identop.txt,%:_ymc) {
set %&:_ $did(3) identi listede bulundu....
dialog -x $dname $dname
return
}
inc %:_ymc
}
set %&:_ $did(3) identi bulunamadı ve listeye eklendi....
write identop.txt $did(3)
dialog -x $dname $dname
}
}
if $dname == identsonuc && $devent == init {
did -a identsonuc 2 %&:_
}
} kırmızı olarak yazdığım txt isimlerini değiştirerek kullanabilirsiniz, Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! /tarama komutuyla çalıştırıp ilgili bölmeye tarama yapılacak ident adresini yazarsanız size yeni bir dialog penceresinde işlem sonucu geri dönüş yapılacaktır, eğer belirtilen txt içerisinde belirttiğiniz ident varsa ** identi listede bulundu.... , yoksa ** identi bulunamadı ve listeye eklendi.... , şeklinde mesajlar dönecektir... sanırım olayı doğru anladım.
iyi forumlar.
|
Çoook teşekkür ederim, tam olarak istediğim böyle bir şey idi. Elleriniz dert görmesin. Peki bunu, şu şekilde de yapabilir miyiz ?
Mesela /tarama yazıp gelen dialogta ident'i girip sorgulattığımız zaman,sorgulanan ident bulunduğunda ident'i ile beraber ekrana yazdırabilir miyiz ? Yani örnek: abcdefg ident'ini ben tarama yaptım böyle bir ident'i buldu diyelim, bu ident Abcd01 nickine aittir gibisinden.. Yani sonuçta kanallara op ekleyeceğim zaman daha önce o identin hangi nicke ait olup olmadığını da görmüş olmak istiyorum. Öyle bir ident bulamadığı zaman direkt txt'ye kaydediyor zaten bu kısım süper oldu tam istediğim gibi.
Dediğim gibi taradığımız ident'i daha önce hangi nickle op olarak eklemişim görebilirsem süper olur.
Teşekkürler emeğine.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk