Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2016, 15:34   #1
Çevrimdışı
PySSyCaT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yoğurtlu Balık Körisi




Malzemeler

Yarım kilo sert etli balık
8 çorba kaşığı yoğurt
1/4 Çay kaşığı zencefil
Yarım kilo soğan
4 çorba kaşığı yağ veya margarin
1 çorba kaşığı zerdeçal
1 çorba kaşığı kakule karanfil tarçın
Tuz
Tarif Bilgileri

Kategori: Pakistan Mutfağı

Yapılışı
Balığı temizleyip şiş yapılacak hale getirir ve yoğurdun yarısında 30 dakika bekletin. Soğanların yarısını ince ince doğrayın. Yarısını dövün ve buna zencefili katın. Kalan yoğurdu karıştırarak ince hale getirin.

Yağı kızartın ve doğranan soğanları koyu kahve rengine ürününceye kadar karıştırın. Soğanlı-zencefilli sosu zerdeçal ve tuzu ilâve edin ve bu malzemeyi 2-3 dakika hafif ateşte kızartın. Daha sonra balığı ve kalan baharatı ilâve edin ve pişinceye kadar tencereyi ateşte bekletin.

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet