24 Şubat 2016, 15:49
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Taze Deniz Mahsulleri Tarifi ~ Brezilya Mutfağı
Taze Deniz Mahsulleri Tarifi ~ Brezilya Mutfağı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeleri
50 gr akya balığı
5 istiridye
5 jumbo karides
2 sap yeşil soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
8 çeri domates
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Caldeirade de frutos do mar (Taze deniz mahsulleri):
Akya balığını temizleyip yıkayın. Kuşbaşı doğrayın. Karidesleri, istiridyeleri ve soğanı ayıklayıp yıkayın. Soğanı kıyın. Domatesleri yıkayıp ikiye bölün. Kuşbaşı balıkları bir tavaya alın. 2 kaşık zeytinyağı ile soteleyin. Pişmelerine yakın karidesleri ve istiridyeleri ekleyin. 5 dakika daha soteleyin. Domatesleri ve yeşil soğanı sırayla karışıma ekleyip çok pişirmeden ocaktan alın. Tuz ve karabiber ekleyip sıcak servis yapın.
Afiyet olsun.Caldeirade de frutos do mar (Taze deniz mahsulleri) artık hazır, afiyet olsun.
LezzetCom
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ} |
| |