Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2016, 04:18   #328
Smith Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aop Sop İdle Kontrol

Merhaba arkadaşlar sizden bir kod ricam olucak bu rica ediceğim kod şu şekilde olucak aşağıda belirtiyorum.

1) #op kanalında [!.]idlekontrol on: yazdığımda bir sop idle kontrol açıcak ve idle kontrol açıldı gibi mesaj vericek takrar başka bir sop nicki nick aynı komutu kullandığında iste idle kontrol zaten açık diyecek.

2) #op kanalında [!.]idlekontrol off: yazdığımızda mesaj verecek idle kontrol kapatıldı ve tekrar başka bir sop nicki aynı komutu uyguladığında idlekontrol zaten kapalı gibi bir mesaj verecek

3) #op kanalında kullanıcağımız [!.]idlekontrol 5 - 10 - 15 vs gibi dakikalar yazdığımızda belirttiğimiz dakikalarda #sohbet kanalında yetkili olan ve konuşmayan aop sop olursa bot onu #sohbet kanalında op'tan yada sop'tan indirsin istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
NOT: Olarak belirtmeliyimki Forumda birçok koda vr başarıya el atan birkaç arkadaşlarımızdan olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isimli Kod ustaları arkadaşlarımız bana bu konuda yardım ediceğini düşünüyorum hepsine ve diğer tanımadığım tüm kod yazarı arkadaşlarımızı saygıyal selamlarım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan