Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2016, 15:35   #1
Çevrimdışı
Ebru
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tarçınlı ve Hindistancevizli Sütlü Parfe





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
Kek için: 2 çorba kaşığı çikolata
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tozşeker
2 adet yumurta
4 çorba kaşığı un
Parfe için: 2 çorba kaşığı hindistancevizi sütü
1 çay bardağı krema
1 çorba kaşığı tozşeker
Bir tutam toz tarçın


Tarçınlı ve Hindistancevizli Sütlü Parfe Yapılışı

Kekin yapımı için çikolatayı ve tereyağını eritip vakit kaybetmeden tozşekeri, yumurtayı ve unu ekleyip karıştırın. Karışımı yağlayıp unladığınız bir kaba alın. 250 derecede 12-15 dakika pişirin. Parfenin yapımı için hindistancevizi sütünü, kremayı ve tozşekeri karıştırarak kabartın. Bal ve toz tarçını da ilave edin. Yumurtanın akı ile sarısını ayrı ayrı çırpın. Çırptığınız yumurtaları karışıma ekledikten sonra derin dondurucuda en az 3 saat dinlendirin. Hazırladığınız parfeyi fırından yeni çıkmış kek ile beraber servis yapın.

Alinti..

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan