Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2016, 10:29   #1
Çevrimdışı
PySSyCaT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baharatlı Tereyağı Soslu Gökkuşağı Alabalığı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:

4 Gökkuşağı Alabalığı, herbiri 200 g ağırlığında
4 tarhun otu dalı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
4 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Limon suyu
1 tutam Kotányi köri harcı
1 tutam Kotányi chili biberi
1 miktar Worchestershire sosu
4 limon dilimi
Süslemek için biraz dereotu

Tarifi:

Tarhun otunu içi temizlenmiş alabalığın içerisine dağıtın

Teflon bir tavada zeytin yağını kızdırın ve hazırladığınız alabalığını iki tarafıda kızarana kadar bekleyin Alabalıkları alıp tabağa yerleştirin

Tereyağınıtavadaki et suyu ile eritip içerisine tuz, limon suyu, köri harcı, çili biberi ve Worchestershire sosunu katınız

Hazırladığınız baharatlı tereyağı sosunu Alabalık üzerine dağıtarak döktükten sonra limon dilimleri ve dereotu ile süsleyin Patates ile servis ediniz

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver