21 Mart 2016, 10:32
|
#1 |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Moules Provencale Tarifi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler - 40 adet kabuklu midye
1 adet küçük boy soğan
4 adet domates
2 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı ince kıyılmış
taze fesleğen
1 dal kereviz sapı
1 çay kaşığı beyazbiber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Moules Provencale Yapılışı
KABUKLARI ve içi temizlenmiş midyeleri bir tencereye alın. Rendelenmiş soğan ve domatesi ekleyin.Sarmısak, fesleğen, ince kıyılmış kereviz sapı ve beyazbiber ilave edin. Zeytinyağını gezdirin. Tencerenin kapağını kapatın ve harlı ateşte 5-10 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ} |
| |