|
diE Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Herkese Kolay Gelsin ÖncelikLe. Konuyu Yanlış Yere açtıysam affola. Spamfilter ile ilgili kısa bir sorum olacak Anlayışınız için Teşekkürler. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! *@ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .com.au
*@host-static-93-116-130-205.moldtelecom.md
*@ppp.83-171-104-101.pppoe.avangarddsl.ru
*@ec2-52-77-233-230.ap-southeast-1.compute.amazonaws.com Yukarıdaki Eklemiş Oldugum Proxy Girişleri için Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! pppoe.avangarddsl.ru
moldtelecom.md
compute.amazonaws.com Gibi girişLeri Spamfilter eklemek istiyorum Ekliyorum ama Atma işlemi yapmıyor.
Kullandıgım Spamfilter Şekli ; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! (?i)\A.+!.+@(?:.+)?(th|kimsufi|rcn|wsip-|torland|torservers|infoave|torproxy|netvigator|tn mi-|HINET|user-|cpe-|wsip-|mail|bellsouth|c-| rrcs-|nc-|in-|cableone|buckeyecom|customers|cox|qwest|sip|lr-dsl-|ool-|whitney|mchsi|stny|aby|dhcp|pk|pool-|comcast|lightspeed|verizon|remote|clients.your-server.de|res.rr|clppva|stls|cox|ctinets|tor|ru|)(?:.+)?:.+\z Bunun gibidir Acaba Nerde Yanlış Yapıyorum ? |
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/spamfilter add u block +0 Yasak ^.+!.+@.+(tpgi\.com|avangarddsl|moldtelecom|amazonaws).*
Üstteki komut kabaca engelleyecektir, fakat deneme test vs. şansım olmadı.
üstteki filtreyi 1-2 sene önce ben yapmıştım galiba, bir kullanıcı, başka bir kullanıcının isteğine böyle sallama bir filtre vermişti bende üstteki gibi düzeltmiştim
düzenli ifaderler(regexp) mantığında (text|text1|text2|text3|text4|text5) bir veya birden fazla olasılığı aynı anda eşleştirmeyi sağlar
spamfilter u anahtarını incelemelisin, userhost eklemek için kullanacağın anahtardır ve belli bir kalıba hitap eder,
Nick!ident!IP:fullname kalıbı gibi.
Ana kaynak:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kolay gelsin.