Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2016, 20:19   #1
Çevrimdışı
Ebru
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ballı Revani





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler,
2 su bardağı irmik
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
3 yumurta
1 su bardağı ayçiçeği yağı
1 su bardağı süt
1 çay bardağı karbonat
1 su bardağı ceviz içi



Şerbeti İçin
3 bardağı toz şeker
5 yemek kaşığı süzme bal
4 su bardağı su
Yarım limonun suyu



Süslemek İçin
Frambuaz
Antep fıstığı



Yapılışı,
Ayçiçeği yağı, yumurta, şeker ve sütü çırpın.
Un, irmik, karbonat ve ceviz içini ilave ederek çırpmaya devam edin.
Geniş kenarlı ısıya dayanıklı cam bir kabı yağlayıp karışımı aktarın.
170 derecede 45 dakika pişirin.
Şerbeti için su, bal ve şekeri kaynatın. Kaynamaya yakın limon suyunu ilave edin. Soğumaya bırakın.
Revaniyi fırından alıp, sıcakken soğuk şerbeti üzerine gezdirin.
1 saat dinlendirdikten sonra isteğe göre antep fıstığı ve frambuazla süsleyip servis yapabilirsiniz.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet