Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
raw 352:*: {
if (%bkontrol1 == on) && ($dialog(botkontrol)) && (services.* iswm $5) && (!$istok(operserv global nickserv memoserv statserv chanserv helpserv botserv,$6,32)) && (*_bot !iswm $6) {
did -a botkontrol 1 $6 | write botlar.txt $6
.timer 1 3 unset %bkontrol1
}
}
bunu almayı unutmuşsun sanırım inceleme fırsatım oldu oascripti bu olmazsa botları yazmıyor who sorgusundan sonra alıyor services ile değilse servislerin linki mesela web2.sunucu.com gibiyse yine almıyor. sabit bi değişken verirsen daha makul olur gibi geldi bana mesela sabit identi yada fullname i taşıyabilirsin.
raw 352:*: {
if (%bkontrol1 == on) && ($dialog(botkontrol)) && (%botfullname == $9) && (*_bot !iswm $6) {
did -a botkontrol 1 $6 | write botlar.txt $6
.timer 1 3 unset %bkontrol1
}
}
bu şekilde yaparsanda şöyle bi değişiklik yapabilirsin
if $did == 6 {
set %xbotsayisi $$?"Kaç Tane Bot Oluşturacaksınız. Botlar Real Nickler Alacaklardır. Rakamla Yazın"
set %xbotservicesadi $$?"Services Adını Yazın. Büyük Kücük Harf Duyarlıdır. Örnek services. $+ $network $+ "
var %i 1
while %i <= %xbotsayisi {
WhileFix WhileFix .
os raw : NICK $read(nickler.txt) 1 1 $network $upper($rand(a,z) $+ $rand(1,9) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(1,9) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ . $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(1,9) $+ $rand(a,z) $+ $rand(1,9) $+ . $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(1,9) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ . $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z)) %xbotservicesadi Web User
inc %i
}
set %bkontrol1 on | who
.timer 1 2 unset %kkontrol1
}
kodun bu kısmını bu şekilde değişebilirsin. Ayrıca WhileFix.dll diye bişeyde kullanıyor ne oldugunu ben tam olarak bilmiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if $did == 6 {
set %xbotsayisi $$?"Kaç Tane Bot Oluşturacaksınız. Botlar Real Nickler Alacaklardır. Rakamla Yazın"
set %botfullname $$?"Oluşturulacak Botlar İçin Fullname Girin"
set %botident $$?"Oluşturulacak Botların Identini Girin"
set %xbotservicesadi $$?"Services Adını Yazın. Büyük Kücük Harf Duyarlıdır. Örnek services. $+ $network $+ "
var %i 1
while %i <= %xbotsayisi {
WhileFix WhileFix .
os raw : NICK $read(nickler.txt) 1 1 %botident $upper($rand(a,z) $+ $rand(1,9) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(1,9) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ . $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(1,9) $+ $rand(a,z) $+ $rand(1,9) $+ . $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(1,9) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ . $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z) $+ $rand(a,z)) %xbotservicesadi : %botfullname
inc %i
}
set %bkontrol1 on | who
.timer 1 2 unset %kkontrol1
}