Telefonum Olsaydı Dünya Değişirdi
Savaş fotoğrafçısı Coşkun Aral’a akıllı telefonların fotoğraf yeteneklerini ve dijital fotoğrafçılığın nereye gittiğini özel röportajda sorduk. İzleyeceğiniz video, sizi çok şaşırtacak. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Huawei P9 tanıtımında bir araya geldiğimiz savaş fotoğrafçısı ve belgesel film yapımcısı Coşkun Aral ile sürpriz bir röportaj gerçekleştirdik.
Akıllı telefonlarda geliştirilen kamera yeteneklerinin nereye doğru gittiğini, dijital fotoğrafçılığın evrimini sorduk. Coşkun Aral’ın paylaştığı anıları dinlerken epey şaşırdık.
Daha fazla uzatmadan; Londra Heathrow Havalimanı’nda, uçağa binmeye dakikalar kala gerçekleştirdiğimiz röportajla sizi baş başa bırakalım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ SusKun ve Sessiz Mürekkep... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|