Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2016, 11:20   #3
MatheuS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: global kanalda op olanı sajoinleme kod düzeltme yardımı

yorgunsero Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Selamın Aleyküm
Arkadaşlar elimdeki kodda bi yerde yanlışlık yapıyorum ama nerde olduğunu çözemedim bana bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:join:#globalops:{ /cs status #shady $nick /cs status #sohbet $nick /cs status #oyun $nick /cs status #chat $nick /cs status #kelime $nick /cs status #radyo $nick /cs status #oxm $nick } on *:notice:*:?: { if $nick == ChanServ && $1 == STATUS && $2 == #shady,#sohbet,#oyun,#chat,#kelime,#radyo,#oxm { } if $4 == 0 { /mode #globalops +b $3 | /kick #globalops $3 4 Yanlızca Global Kanal operatörleri bu kanala giriş yapabilir. } }

Vermiş oldugun kodda sadece ayraç hatası yapmışsın kırmızı ile belirttiğim ayraç en sonda olmalı.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:notice:*:?: { if $nick == ChanServ && $1 == STATUS && $2 == #shady,#sohbet,#oyun,#chat,#kelime,#radyo,#oxm { if $4 == 0 { /mode #globalops +b $3 | /kick #globalops $3 4 Yanlızca Global Kanal operatörleri bu kanala giriş yapabilir. } } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan