Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2016, 15:22   #1
Çevrimdışı
Ebru
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Balkabaklı Brüksel lahanası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
300 g balkabağı
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz
500 g Brüksel lahanası
2 limonun suyu
Yarım çay bardağı yaban mersini kurusu
1 çay bardağı pekan cevizi

Hazırlanışı:
Balkabağını küp doğrayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirip tuz ve karabiberle tatlandırın. önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Kalan zeytinyağını geniş bir tavada ısıtın. Dörde böldüğünüz Brüksel lahanalarını ilave edip tuz ile tatlandırın. Lahanalar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika soteleyin. Limon suyu, balkabağı, yaban mersini kurusu ve pekan cevizini ilave edin. 6-7 dakika daha pişirip ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet