Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2016, 15:46   #11
Smith Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kanala Giren BelirlediĞim nicklere Zline atma

CesuryureK Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on Zline:Join:#x: { if ($level($nick) == Zline) { zline $nick - Sebep } else { set %fullcontrol on | who $nick } } raw 352:*: { if (%fullcontrol == on) { if ($9- == Fullname) { zline $6 - Atıldın | unset -u2 %fullcontrol } } }

Bunu remote'ye ekliyorsun.

nickleride, ALT+R yapınca Kullanıcı(Users) kısmına

Zline:Nick
Zline:*Nick*

şeklinde eklemelisin. Böylelikle istediğin wilcard kullanımı da aktif olacaktır.

Örneğin, kullanıcı(Users) kısmına Zline:*Sohbet* şeklinde ekledin. Remoteye eklediğin kodu da eklemişsen, kanala Sohbet213 sohbetim vs. gibi içinde sohbet geçen nickler atılacaktır.

gelelim senin fullname kısmına..

Kodda geçen

($9- == Fullname)

kısmındaki Fullname kısmına yasaklı fullnameyi yazıyorsunuz. Örneğin Cesur Script fullnamesine sahip kişiler x kanalına girdiğinde atılmasını istiyorsanız,
($9- == Cesur Script) şeklinde değiştirmeniz gerekmektedir.

Merhabalar hocam mesela ben şöyle birşey düşünüyorum !gzekle 178.98.77 isimli ip adresine gzeklediğimde o ip adresini ip.txt eklesin ve o kişi her girdiğinde o ip.txt kayıtlı ip adresi ile gzline zline vs mesaj vererek atsın atıyorum sunucuya girişiniz yasaklanmıştır gibi atsın böyle birşey mümkünmüdür ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan