Cevap: Burcunuzun Analizi (Güncel)
KOÇ: Biri sana kısıtlamalar koyduğunda deliriyorsun. Özgür olmalısın sen. İnsanlar seni anlamıyorlar.
•BOĞA: Hayatına yeni giren insanlar kafanı karıştırıyorlar. İyiliğini mi istiyorlar emin değilim. Kararlarını kendin vermelisin.
•İKİZLER: Kalbini o kadar kırmışlar ki artık mantığınla hareket eder olmuşsun. O güzel kalbinin değerini anladıklarında çok geç olmuş olacak.
•YENGEÇ: Ya sen varya o kadar kırılgansın ki. Etrafındaki öküzler de bunu bilmiyorlar hep kırıyorlar seni. Pişman olacaklar üzülme sen.
•ASLAN: Bu havalı görünüşünün altında nasıl fedakar bir insan olduğunu çok az kişi biliyor. Senden uzak durarak kendileri kaybediyorlar.
•BAŞAK: Kolay kolay kimseye güvenemiyorsun. Onlar da senin güvenini sarsmak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Alem *** olmuş.
•TERAZİ: Fikirlerin çok çabuk değişmesinin sebebi insanlarin sana net olmaması. Zaten net olsalar ölürler sanki. Bakma sen onlara.
•AKREP: İnsanların dertlerini dinleye dinleye sır küpü olmuşsun. O kadar çok şey biliyorsun ki konuşsan yer yerinden oynayacak haberleri yok.
•YAY: Güzel hayaller kuruyorsun fakat şartlar seni bitiriyor. Hayal kırıklığına uğramaktan bıktın biliyorum. Sabret şansın dönecek.
•OĞLAK: İyi niyetini suistimal etmek isteyen insanlar var. Sen onlara pabuç bırakmazsın biliyorum ama yine de dikkatli ol.
•KOVA: Aşkını bile içinde yaşıyorsun. Senden duygularını paylaşmanı bekleyen insanlar var balım. Ağaç etme onları.
•BALIK: Seni bıraksak önüne gelenle sevgi yumağı olacaksın. Çabuk da sıkılıyorsun ben anlamadım ki. Bir aşık olsan da kurtulsak senden.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |