Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2016, 18:57   #3005
Flora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burcunuzun Analizi (Güncel)

KOÇ: Biri sana kısıtlamalar koyduğunda deliriyorsun. Özgür olmalısın sen. İnsanlar seni anlamıyorlar.

•BOĞA: Hayatına yeni giren insanlar kafanı karıştırıyorlar. İyiliğini mi istiyorlar emin değilim. Kararlarını kendin vermelisin.

•İKİZLER: Kalbini o kadar kırmışlar ki artık mantığınla hareket eder olmuşsun. O güzel kalbinin değerini anladıklarında çok geç olmuş olacak.

•YENGEÇ: Ya sen varya o kadar kırılgansın ki. Etrafındaki öküzler de bunu bilmiyorlar hep kırıyorlar seni. Pişman olacaklar üzülme sen.

•ASLAN: Bu havalı görünüşünün altında nasıl fedakar bir insan olduğunu çok az kişi biliyor. Senden uzak durarak kendileri kaybediyorlar.

•BAŞAK: Kolay kolay kimseye güvenemiyorsun. Onlar da senin güvenini sarsmak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Alem *** olmuş.

•TERAZİ: Fikirlerin çok çabuk değişmesinin sebebi insanlarin sana net olmaması. Zaten net olsalar ölürler sanki. Bakma sen onlara.

•AKREP: İnsanların dertlerini dinleye dinleye sır küpü olmuşsun. O kadar çok şey biliyorsun ki konuşsan yer yerinden oynayacak haberleri yok.

•YAY: Güzel hayaller kuruyorsun fakat şartlar seni bitiriyor. Hayal kırıklığına uğramaktan bıktın biliyorum. Sabret şansın dönecek.

•OĞLAK: İyi niyetini suistimal etmek isteyen insanlar var. Sen onlara pabuç bırakmazsın biliyorum ama yine de dikkatli ol.

•KOVA: Aşkını bile içinde yaşıyorsun. Senden duygularını paylaşmanı bekleyen insanlar var balım. Ağaç etme onları.

•BALIK: Seni bıraksak önüne gelenle sevgi yumağı olacaksın. Çabuk da sıkılıyorsun ben anlamadım ki. Bir aşık olsan da kurtulsak senden.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver