Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2016, 18:16   #31
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tanrı tatile çıkmış olmalı!

Burce Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
JuLide, paranoya arkadaştan alıntı yapıp bana gönderme yapmanız çok keyif verici.
Kimseye kafir vs dediğim yok konuyu çarpıtmayın lütfen..Benim her düşünceye saygım var,
konuyu açan kişiyle ilgili neden kişisel eleştiride bulunmayı tercih edeyimn ki? Yazdıklarıma ateş
etmeden önce okuyup algılayın
"kişisel olarak dikkat çekme çabasındasın" gibi bi ifade kullanmadım.
Ben açtığı konuyla ilgileniyorum okur olarak.

paranoya arkadasdan alinti yaparak size gonderme yapmak ne demek ya? ben zaten yazmak istedigim seyleri acikca yazan bir insanim herhan gi bir gonderme yok orada... arkadas bana itafen soru sorarak yorum yapmis ben ona cevaop verirken sizin yorumunuzdaki olumsuzlugu aktardim... birine "dikkat cekme cabasi " demek kisisellestirerek yorum yapmaktir...dikkat cekmek icin acilmis bir konu demek kusura bakmayinda konuyla alakali bir yorum olmuyor... kimse kimseye kafir demedi kinaye var orada ... baska aciklamami istediginiz bir sey var mi ? bir okur olarak? ayrica sizi keyiflendirmekde cok onore edici her ne kadar yanlis anlamis olsanizda (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan