Konu
:
Nar Çiçeği - القط
Tekil Mesaj gösterimi
11 Haziran 2016, 15:01
#
108
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF
Ticaret Sayısı: (
0
)
IF
Ticaret Yüzdesi:(
%)
Cevap: Nar Çiçeği - القط
Benim tozlanmış günlüğüme merhaba demek istedim.
Seni çok ihmal ettim biliyorum ama artık daha yoğun bir Muallimeyim.
Zamanın bu kadar hızlı akışına kelimeler yetmez biliyorum ama ben bunu her defasında tekrar etmekten vazgeçmeyeceğim onu da biliyorum!
Stajyer Aday Öğretmen olarak görevimin son haftasına girmek üzereyiz. Hiii okul bitince bizim işimiz bitmiyor yanlış anlaşılmasııın.. 12 ağustosa kadar eğitime devam! Sonra zaten 2 haftalık bir süreç var. Bu süreçte 1 eylüle kadar da asıl atandığımız yerlere gidip evimizi falan tutalım değil mi ?
Şuan zaten okulda öğrenci sayısı iyice azaldı ders işleme gibi bir durum yok malesef. Sadece 7. sınıflar seneye teog sınavına girecekleri için yoğunlukta okula geliyorlar ve ders işliyoruz.
Hmm birde 4. sınıflarımı unutmayayım
Onlarda oyun için geliyor zaten
Geçen hafta tüm yılı kapsayan konulardaki kelimelerden oluşan tabu kartları hazırladım derste oynadık hemde o kelimeler pekişmiş oldu.. Dün beni çıkışta yakalamışlar öğretmenim yine oynayalım mı ?
Tamam dedim yeni kelimeler hazırlarım oynarız , nasıl seviniyorlar
Şimdi hayatım nasıl dersen günlük her şey yolunda hamd olsun. Ufak tefek sıkıntı diyebileceğimiz şeyler yaşasakta hayat devam ediyor ve bir şekilde bu sıkıntıları da atlatıyoruz. Ramazan ayı çok hızlı geçiyor benim için. Öğrenciyken ramazan bana niyeyse zor gelirdi daha doğrusu ben kendime zor getirirdim malesef. Sürekli evde bir yatmalarda orucu uykuya yedirmeye çalışmalarda olurdum
Ona rağmen yine zorlanırdım.
Şimdi öyle mi kesinlikle değil! Adana'da sıcağın çatısında okula gidiyorum öğrencide değiliz artık hazırlıklı gidiyorsun malum bir şeyler anlatıyorsun hiç dilim damağım kurumadı. Allah kolaylığını öyle bir veriyor ki tabi görebilene! Tembellik bir müslümana hiç yakışır mı yakışmaz! O zaman her daim kendimize yakışanı yapalım her konuda
Kediciğim Toprak'tan havadislerde iyidir. Kendi halinde takılır o da ne yapsın..
Şuan benim bir zamanlar anahtarlık olarak kullandığım oyuncak bir bebek vardı onun kafasını koparmış oynar durur
Benide keyiflendirir.
Bizde durumlar böyledir günlük , şimdilik bu kadar.
Yeniden görüşmek dileğiyle hoşcakaaal ;s3
NarÇiçeği
Açık Profil bilgileri
NarÇiçeği - Daha fazla Mesajını bul
IRCForumlari.NET Reklamlar