Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Temmuz 2016, 13:53   #6
xwerswoodx Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nickimi 5 defa yazanı oto ignore

ZenqerDenq Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
6. kez icin dememiştim zaten 5. kezde yazdığında 5. sefer yazdınız ve ignore edildinizdi onu halletim ben sorun yok süreden kastım ise şu 1800 sn yani 30 dakika olarak demiştim süre cok uzun geldi bunu 10 dakika icersinde 5 sefer olarak ayarladım misal 4. sefer yazdığında uyarı verir iken nickimi ignore edilmeden yaza bilmenize kalan süre şu kadardır gibi. yani ilk yazdığı anda süre sayacı başlıyacak ve 4. kez yazdığında ise 10 dakikanın icersinde ise 5. sini yazmasına kalan süre. karışıkmı oldu acaba
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias trduration { return $replace($duration($1),wks,$chr(32$ince(Hafta),days,$chr(32$ince(Gün),hrs,$chr(32$ince(Saat),secs,$chr(32$ince(Saniye),mins,$chr(32$ince(Dakika),min,$chr(32$ince(Dakika),hr,$chr(32$ince(Saat),wk,$chr(32$ince(Hafta),day,$chr(32$ince(Gün),sec,$chr(32$ince(Saniye)) }
alias ince { return $+($chr(2),$1-,$chr(2)) } 

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
On *:text:*:#: { if $regex($1-,/^(.*[[:space:]]|)nickin([[:space:]].*|)/i) { .inc -u600 %:nickim [ $+ [ $nick ] ] 1 if %:nickim [ $+ [ $nick ] ] == 4 { msg # Nickimi 4 kere yazdınız, eğer tekrar yazarsanız ignore edileceksiniz. Nickimi tekrar yazabilmek için $ince($trduration($var(:nickim_ [ $+ [ $nick ] ],1).secs)) daha beklemelisiniz. } elseif %:nickim [ $+ [ $nick ] ] == 5 { msg # 2 $nick Nickimi 30 Dakika icersinde 5 sefer yazdığınız için Otomatik oLarak ignore edildiniz (: | ignore $nick | .timer -o 1 600 ignore -r $nick | .unset %:nickim [ $+ [ $nick ] ] } } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları