Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Temmuz 2016, 00:34   #19938
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçinden Geçeni Söyle!

Karadan yapilan saldirilara bir sekilde mudahale edebiliyorsun da hava saldirisinda birsey yapamiyorsun.Adamlar ustten mermiliyor..

Ankara'da bu anlari yasayanlara ortak oldum dun gece.Solumda bakanlik sagimda meclis karsimda saray.Bombanin merminin catismanin icinde kaldik.En ust kattayim ustumden yanimdan jet geciyor.Bir ara tamam dedim pisi pisine olucez biz.Ya jetin bombasi denk gelicek ya jet helikopter vurulacak binaya dusecek yada carpacak..Jetten atilan bombalar helikopterden verilen mermiler.. Herseyi net bir sekilde gordum.Uyuyamadik oturup dua ettik sabah ezanina kadar surdu.

Haberlere dustumu bilmiyorum bu sabah Bursa'ya donusumuz de de farkettik ki Ankara Polatli'da 6li fuzesi bulunan 3askeri arac hedef yonu Ankara olacak sekilde birakilmisti.Sanirim Ankara'ya fuze saldirisi yapilacakti ki neyse ki ici bosaltilmisti araclarin polisimiz mudahale etmis askerlere.

Bakiyorum yorumlarda ve paylasimlarda kimi sozde kendince espri yaptigini hakli oldugunu zannederek alayci yorumlariyla birseyleri birilerini kotulemeye calisiyor.Elinsaf hani boyle bir ortam icinde sizde kalsaniz yasasaniz ayni seyleri bir daha yazabilecekmisiniz acaba merak ediyorum.Sozde Turkculuk deli'kan'lilik yapmayin.

Soruyorsun kendine dusunuyorsun..
Kendi ulkende kendi savas ucaginla kendi halkini vuruyorsun ve bundan zevk aliyorsun bir komutan olarak..Size ne vaad ettiler ki ailenizi bile dusunemeyecek kadar bu kadar hainlestiniz...

Allah ne birine askerimize polisimize ne de ulkeme yasatmasin bir daha insallah.

5
Diablo, Stranger, Feronia ve 2 kişi daha bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver