Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Temmuz 2016, 13:30   #19978
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçinden Geçeni Söyle!

Bir öykü yazmalıyım hemen. Bunun için kuzeye gideceğim, Yukon Havzasına, Alaska’ya orada kızılderililer yaşar yaşlı bir adam var. Hala her şeye direniyor, beyaz adama hayır diyor... Geyik derisinden giysiler yapıyor, ince şeritlerle süslüyor... Büyük ruha yakarıyor beyazların diline nispet ama ben ağıt yakıyor sanıp hüzünleniyorum o şarkı söylerken yaşlı kızılderili adam... saçlarını tarıyorum, örüyorum... Ölen karisinin kanosunu verdi bana... O sabah uyandığımda beni çırılçıplak soydu.... Baktığı sadece gözlerimdi...Omuzlarımı ve göğüslerimi kokulu bir yağla ovdu...Kızıl geyik derisinden giysiyi verdi. kurt dişinden kolyeyi boynuma taktı.... Ocağın önündeki postun üstüne oturdum... Arkamda ateş, O sessiz Ben de Kendimi gördüm ateşin renginde.... Bütün vücudum, omuzlarım yanıyor Kollarıma deri şeritler bağladı... Sağ yanında uçlarından çapraz bağlanmış kartal tüylü bandanayı başıma sardı ve şarkı söyledi... Baktığı sadece gözlerimdi ben yiğit bir kızılderili oldum... O, bin yıl geriye gitti.... Kızıl geyikten özür diledim öldürmeden önce.

Bu akşam yokum... bozkırdan gideceğim bira içeceğim. belki sonra yatarken ağlarım....

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver