Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Eylül 2016, 08:43   #1
Çevrimdışı
hayLaz Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Google diyabet alanında Fransız Sanofi'yle sağlık yatırımına giriyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Google bünyesindeki canlı bilimleri ve biyoteknoloji şirketi Verily ve Fransız ilaç firması Sanofi SASY.PA ile diyabet alanında araştırma geliştirme faaliyeti için 500 milyon Dolar sermayeli ortaklık kurma kararı aldılar.

Fransız şirketin 248 milyon sermaye katkısı ile kurulacak ortaklığın yüzde 50’sini kontrol edeceği belirtildi.

Bu işbirliği için görüşmelere geçen yıl başlayan iki firmadan yapılan ortak açıklamada da Verily’nin matematiksel analiz, minyatür elektroniği ve yazılım geliştirmedeki deneyimi ile Sanofi’nin diyabet konusundaki yenilikçiliğinin bu ortaklık sayesinde büyüyeceği vurgulandı.

Dünya çapında 400 milyon insan diyabet hastalığı ile mücadele ediyor. Bu sayının mevcut yaşam alışkanlıkları ve yetersiz sağlık önlemleri yüzünden önümüzdeki yıllarda ciddi oranda artmasından endişe ediliyor.

Kaynak Euronews Türkiye

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları