Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Eylül 2016, 17:28   #1
Çevrimdışı
PySSyCaT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BASK USULÜ LİMONATA (İspanyol)




MALZEME:

Limon 6 adet
Toz şeker 1 bardak
Sek beyaz şarap 1 şişe
Sek kırmızı şarap 1 şişe

YAPILIŞI:
Küçük ve keskin bir bıçak kullanarak üç limonun kabuklarını soyun. Bıçak yerine patates soyacağından yararlanabilirsiniz. Limonların kabuğunu soyarken, beyaz kabukları da limon kabuklarıyla birlikte soymamaya dikkat edin. Soyduğunuz limon kabuklarını kibrit çöpü kalınlığında doğrayın ve bir kenara bırakın. Soyduğunuz limonlardan birinin suyunu sıkın, diğerlerini yarım santim kalınlığında dilimler halinde kesin. Kibrit çöpü kalınlığındaki limon kabuklarını, limon suyunu, şekeri ve limon dilimlerini geniş bir kavanoza doldurun; üzerine iki şişe şarabı dökün ve şeker eriyinceye kadar ağır ağır karıştırın. Limon tadını bırakıncaya kadar arada sırada karıştırarak 8 saat kadar dinlendirin ve soğutun. Uzun limonata bardaklarında buzlu ya da buzsuz olarak servis yapın.

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet