25 Ekim 2016, 15:02
|
#508 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Add-on ve snippet(parça) kod istekleri buraya
| Rakun Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aleyküm Selam ; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ya aslında tam olarak öyle değil, hani memoları maile yönlendiriyoruz ya, yani memolardan haberdar olabiliyoruz mail ile. memoyu maile forward etme diyeyim kısaca.
Misal #aaa kanalında Op ya da Soplarım ben online değil iken bir sorun yaşandığında !bilgi ya da benzer bir komut ile bana mesaj (memo) bırakıcak, gelen memonun haberi de forward olayı gibi mailime düşecek gibi düşün.
İlla mail olacak diye bir şey yok, !bilgi ya da benzer bir komut ile kullandığında önüne bir mesaj penceresi açılıp bana memo olarakta göndermesi yeterli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
| Hmm kusura bakma Servislerde Memoserv komutlari aklimda degil, her memoda mail gönderiyormu onuda bilmiyorum. IRC de uzak durali biraz oluyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ama Sirf memo icin böyle olabilir, eger gözümden birsey kacmadiysa ve hata yapmadiysam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:text:*:#:{
if $1 == !bilgi && $2 {
if ($me isop #) || ($me ishop #) {
if ($nick ison #op) || ($nick ison #sop) {
msg # $nick Mesajiniz Yetkili Admine gönderilmistir!
ms send NICKIN $nick Nicki # Kanalindan size gönderdigi Mesaj: $2-
}
else {
msg # $nick Bu Komutu kullanabilmek icin gerekli Yetkili Kanalinda bulunmuyorsunuz!
}
}
}
} Herhangi bir Kanalda !bilgi MESAJ yazildiginda; -> Senin o kanalda yetkin olup olmadigini kontrol ediyor, -> Daha sonra !bilgi yazan Kisi #op yada #sop kanalinda bulunup bulunmadigina bakiyor. A: Eger hepsi Olumlu ise, Kanala Mesaj gönderiyor Mesajiniz gönderildi diye ve Memo gönderiyor B: Eger kisi #OP yada #SOP Kanalinda Yetkili degilse, Uyari gönderiyor ve mesaji iletmiyor.
Kullanimi: !bilgi MESAJ
Deneme Firsatim yok maalesef suan, ama olmasi gerek. Dipnot: NICKIN yazan yerede nickini eklemeyi unutma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |